ویلا شهرکی در کلوده کلوده فروخـتـه شـد
ویلا شمال . خرید و فروش ویلا شهرکی مبله در منطقه کلوده محمودآباد در استان مازندران در شمال کشور
این ویلا مبله داخل شهرک با دید به جنگل و دشت که داخل کمربندی آمل به کلوده محمودآباد دراستان مازندران واقع شده است ، از جاده اصلی کمربندی امل به محموداباد بسمت کلوده 500 متر فاصله دارد و متراژ زمین ویلا 260 مترمربع و بنا فلت(هم کف) آن 110 متر مربع است. حیاط بزرگی به خانه تعلق یافته که مساحت هایی از آن به باغچه با انواع گلها و گیاهان تعلق یافته و مسیر آن با موزاییک فرش شده که امکان جای دهی و پارک 3 ماشین را در خود دارد.
تعداد کل اتاق خواب های خانه 2 عدد است، به همراه یک سالن بزرگ و آشپزخانه. معماری بنا به شکل خوبی صورت پذیرفته و از متریال های باکیفیتی برای ساخت آن استفاده شده است. پنجره های دو جداره ، دارای حفاظ آهنی هستند. لاز م به ذکر است که کل فضای داخل خانه با اثاثیه مورد نیاز زندگی مبله ( گاز رومیزی، پکیج رادیاتور، انشعابات مجزا، یخچال، تلویزیون، ....) شده است، سقف های خانه از نوع کاذب بوده و آشپزخانه به کابینت های ام دی اف مجهز شده است.
ساختمان در سال 1395 اتمام کار شده و قیمت فروش آن 240 میلیون تومان است که با سند مالکیت تکبرگ و پروانه ساخت و پایان کار از طریق کارشناسان مجرب مدرن املاک در شمال کشور به خریداران محترم ارائه میگردد.
اطلاعات تماس در مورد این ملک در شمال

تماس با مشاور حسین سیفی
جهت کسب اطلاعات بیشتر برای خرید
ویلا شهرکی در کلوده
با شماره تماس
(حسین سیفی)
تماس حاصل فرمایید .
بزرگترین مرجع خرید ویلا شمال در سایت رسمی املاک مدرن - خرید و فروش ویلا در شمال مازندران
بهترین ها را برای شما آرزو داریم .
املاک پیشنهادی برای خرید ویلا شهرکی
-
1
3557کد ملک نیم پیلوتنوع ملک جنگلموقعیت ۱۳۰زیربنا ۲خواب -
1
3556کد ملک دوبلکسنوع ملک جنگلموقعیت ۱۸۰زیربنا ۲خواب -
1
3525کد ملک همکفنوع ملک جنگلموقعیت ۱۶۰زیربنا ۳خواب -
1
3524کد ملک تریبلکسنوع ملک دریاموقعیت ۲۸۰زیربنا ۳خواب -
1
3523کد ملک دوبلکسنوع ملک دریاموقعیت ۳۰۰زیربنا ۴خواب -
1
3518کد ملک نیم پیلوتنوع ملک دریاموقعیت ۱۲۰زیربنا ۲خواب