ویلا ساحلی در سرخرود سرخرود فروخـتـه شـد
خرید ویلا ساحلی مستقل سرخرود با قیمت مناسب و ارزان با بنایی نوساخت با پرداخت نقد و اقساطی شرایطی در بافت ویلایی نشین امن و دنج نزدیک دریا در نوار ساحلی شمال کشور در استان مازندران.
این ویلا با نوع بنا نیم پلیوت و متراژ زمین 190 متر مربع و بنا 110 متر مربع، در سمت ساحلی محموداباد به سرخرود در کوچه ای ویلایی نشین نزدیک به دریا شمال، جنب شهرک معروف خانه دریا قرار گرفته است. ویلا دارای تعداد کل 2 اتاق خواب است که به همراه آشپزخانه و سالن با لوازم مورد نیاز زندگی مبله شده است.
ویلا فاصله چندانی تا جاده اصلی ندارد و با طی کردن تنها 100 متر میتوان به سطح جاده اصلی رسید و جهت رفع نیازهای روزمره و استفاده از فروشگاه ها و مراکز خرید اقدام کرد. فاصله ویلا تا ساحل دریا سرخ رود به محمودآباد نیز 1 کیلومتر است که تقریبا با صرف 1 الی 2 دقیقه می توان به آن رسید و از طبیعت ساحلی نهایت استفاده را برد.
ویلا دارای حیاط نسبتا بزرگی است که کف آن سنگریزه شده و تقریبا نصفی از آن به محیط باغچه اختصاص یافته است. در این محیط انواع مختلفی از گل ها و گیاهان و درخت های تزیینی کاشته شده است که می توان به عنوان یک فضای سبز خوب برای ساختمان عمل کند.
مزیت ویلا در قیمت ارزان آن است که با مستندات رسمی نظیر سند مالکیت تک برگ، پروانه ساخت و پایان کار با قیمت 380 میلیون تومان می توان صاحب این ویلا ساحلی در سرخرود شد.
اطلاعات تماس در مورد این ملک در شمال

تماس با مشاور حسین سیفی
جهت کسب اطلاعات بیشتر برای خرید
ویلا ساحلی در سرخرود
با شماره تماس
(حسین سیفی)
تماس حاصل فرمایید .
بزرگترین مرجع خرید ویلا شمال در سایت رسمی املاک مدرن - خرید و فروش ویلا در شمال مازندران
بهترین ها را برای شما آرزو داریم .
املاک پیشنهادی برای خرید ویلا ساحلی
-
1 فروخته شـد
a2026کد ملک ویلانوع ملک شهرکیموقعیت ۱۸۰زیربنا ۳خواب -
1 فروخته شـد
v2002کد ملک ویلانوع ملک شهرکی سمت دریاموقعیت ۲۰۰زیربنا ۳خواب -
1 فروخته شـد
v1998کد ملک ویلانوع ملک ساحلی سمت دریاموقعیت ۱۴۵زیربنا ۲خواب -
1 فروخته شـد
v1997کد ملک ویلانوع ملک استخردار مبلهموقعیت ۲۰۰زیربنا ۳خواب -
1 فروخته شـد
v1993کد ملک ویلانوع ملک ساحلی سمت دریاموقعیت ۱۳۶زیربنا ۲خواب -
1 فروخته شـد
v1992کد ملک ویلانوع ملک دید به دریاموقعیت ۲۰۰زیربنا ۳خواب